"Heer, naar wie zouden we gaan? Gij hebt woorden van eeuwig leven."; Johannes 6,68


 


Welke service bieden wij aan ?

Het ┬źDagelijks Evangelie┬╗ is een service aangeboden door de internationale organisatie Evangelizo.
De missie van Evangelizo is het verspreiden van het Dagelijks Evangelie in alle talen over de hele wereld via internet als ook de technische middelen te ontwikkelen om dit doel te bereiken.
Het Evangelizo is een team dat bestaat uit meer dan 70 leken, priesters, monniken, religieuzen van verscheidenen orden, congregaties en spirituele stromingen: Benedictijnen, Karmeliete(sse)n, Cisterci├źnzers, Broeders van Jerusalem, Jezu├»eten, Redemptoristen, de Emmanuel beweging en Focolare.

Wij vragen geen naam of adres. Alleen Uw e-mail adres is nodig zodat wij U dagelijks de lezingen kunnen mailen. Wij verplichten ons om Uw e-mail adres niet aan derden bekend te maken.

Tevens zorgen wij dat U alleen de gevraagde bijbelteksten ontvangt.

U kunt natuurlijk op elk moment uw inschrijving stop zetten, door te kiezen voor ┬źAanpassen van Uw inschrijving┬╗ onderaan de e-mail of op deze website.


Hoe kunt U Uw instellingen wijzigen voor de ┬źDagelijks Evangelie┬╗ e-mail

Bij Uw inschrijving maar ook op ieder ander tijdstip kunt U kiezen voor ┬źAanpassen van uw inschrijving┬╗ onderaan Uw e-mail of op deze website. Hiermee kunt onder andere instellen: de dagelijkse bijbeltekst, goed nieuws, het formaat (HTML of tekst), de gewenste taal.
Tenslotte, kunt U Uw inschrijving op pauze zetten (suspend), bijvoorbeeld tijdens vakantie. 
©Evangelizo.org 2001-2020